theea
Desi as fi preferat sa nu fie nevoie sa abordez astfel de subiecte, nu pot sa ma abtin cand vad cat de prosti suntem si cat de usor ne lasam dusi de nas. L-au arestat pe Becali! Yey..se face dreptate in tara asta.

Unde p*** mea dreptate? Victima unui furt este arestata. Foarte tare! Totul este praf in ochi, un scandal uneltit d'alde d'astia care se dau salvatorii neamului, cand nu sunt altceva decat niste comunisti imputiti avizi dupa putere. Doar se apropie alegerile prezidentiale, iar scandalul cu Puiu Popoviciu nu ne-a picat prea bine si ne-am cam inghitit hahaitul. Sa-i dam poporului ce vrea..Uite facem dreptate, il arestam pe mafiotul de Becali..hmm..dar pentru ce.. Stai ma, ca asta si-a recuperat masina si si-a facut singur dreptate, inventam un telefon de la 112 si ne autosesizam.

Dar ce se intampla cu aia care omoara oameni pe strada? cu aia ce ne facem? Dar armele noastre unde's? Mai bine mai cautam in portbagajele pensionarilor, sigur ei le-au luat. Astia pe ce pun mana si baga in buzunar.

Rusine! Rusine noua ca acceptam sa se intample asa ceva!

P.S.: Nu sunt fan Becali si e posibil ca el sa merite sa fie inchis, dar nu pentru asta.
Etichete: edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu