theea
Astazi mi-a fost dat sa ajung pe la spitalul Fundeni si am asistat la inca o dovada ca Romania nu si-a pierdut obiceiurile comuniste si ca mai avem nevoie de cate generatii sa a ne putea curata de fostul regim.

Un nene, nu-i spunem numele aici, a decis sa cumpere scaune noi pentru sala de asteptare a spitalului. Pentru asta, a apelat la ajutorul asistentei sefe de la etajul 4, ca sa-i spuna cate scaune incap in respectiva sala. Astfel, la dispozitie aveau 3 pereti. Doi dintre ei erau deja masurati, ca sa zici asa, si urma sa aflam cate incap pe cel de-al treilea. Nu era nevoie decat de o ruleta, insa doamna asistenta, si sefa pe deasupra, avea o alta idee... A mai chemat intariri, o asistenta subaltern, si s-a indreptat spre scaunele pe care isi odihneau oasele 3 batrani. Le-a spus dintr-o bucata sa se ridice si poate: "Ne si ajutati sa mutam scaunele". Deci...situatia e cam asa.. asistenta a luat cele 6 scaune si le-a tot mutat pana si-a dat seama de cate scaune e nevoie..pe scurt..le-a folosit pe post de linie, care nu are ca unitate de masura centimetrul ci una bucata scaun.

Pe langa asta, i-a explicat respectivului domn ca nu poate sa inlocuiasca toate scaunele pentru ca le are pe inventar si nu are unde sa le depoziteze pe acestea. Cum sa-ti ofere cineva ceva ce ar fi ridicat confortul spitalului si tu sa spui nu, pentru ca le ai pe inventar pe cele vechi?
Etichete: edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu