theea
Aseara am revazut "The Machinist". Nu mai tineam minte foarte multe pentru ca trecusera niste ani de la prima vizionare. Simt ca mi-a placut la fel ca prima data sau cel putin m-a surprins ca atunci. Christian Bale este genial si mi se pare incredibil cat a putut sa slabeasca pentru acest rol. "The Machinist" este un film despre vina pe care o purtam, despre incercarea de a ucide partea mai putin frumoasa din fiecare dintre noi si...despre paranoia de zi cu zi...

Sinopsis: Trevor Reznik, un lucrator la o fabrica, nu mai poate dormi. Nu e vorba de o insomnie oarecare. Trevor nu a mai dormit de un an. Oboseala cronica a dus la o deteriorare ingrozitoare a sanatatii sale fizice si mentale.

Din cauza infatisarii lui Trevor, colegii de munca se indeparteaza si se intorc impotriva sa, dupa ce acesta este implicat intr-un accident in atelier, in urma caruia un om isi pierde un brat. Trevor este invinuit de accident. Devenit o primejdie pentru sine si pentru ceilalti, trebuie sa fie indepartat.

Rusinea lui Trevor se transforma in suspiciune, apoi in paranoia, atunci cand incepe sa simta ca restul colegilor conspira la concedierea sa... si poate la ceva mult mai rau. Intai gaseste mesaje stranii in apartamentul sau. Apoi afla ca barbatul misterios vazut in preajma accidentului nu exista.
Fac aceste enigme parte dintr-un complot menit sa-l innebuneasca pe Trevor? Sau este oboseala care il lasa fara pic de judecata?
www.cinemagia.ro

Etichete: edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu