theea
Eu sunt de parere ca ceva este in neregula cu masculii feroce ai zilelor noastre. In timp ce femeile au renuntat la rochite si fustite, pe care le-au inlocuit cu eternii blugi asortati cu o pereche de adidasi, barbatii par sa-si doreasca sa renunte la pantaloni. Ma uitam pe la stiri astazi, cand un nene cu o burtica de invidiat ne arata noul corset pentru barbati.

Dupa ce-l admir pe burtos in noul sau corset (o bluza mulata pe corp) si ma gandesc ca romanii folosesc de ceva timp acest obiect vestimentar (cu totii i-am vazut pe tinerii cocalari ce merg tantosi in bluzele lor mulate), aflu de la cineva: "-Da n-ai vazut si fustele pentru barbati". Ma uit la el cu o fata stupefiata. "-Da, au aratat ieri la stiri."

Mda..ce pot sa zic, in curand metrosexualii vor fi inlocuiti cu fustangii.. la propriu.

Dincolo de aceste aspecte de estetica (sa le zic asa), apar acelea de natura sentimentala. In timp ce femeile se maturizeaza (tot facem asta de vreo 100 si ceva de ani), barbatii par sa ne ia locul. Nu-mi dau seama cum as putea sa explic aceasta concluzie fara sa lezez pe cineva. Pe scurt, barbatii incep sa inlocuiasca femeia intr-o relatie si dupa ea.

p.s. Daca as fi fost barbat sunt sigura ca as fi fost cel mai mare misogin. Stiu ca va facem crize, stiu ca va scoatem ochii pentru lucruri pe care le-ati facut in urma cu doi ani si stiu ca daca incepem o cearta va exista ceva ce ati facut voi in trecut cu care sa va combatem. Si mai stiu ca nu ne intelegeti, dar stati linistiti..nici noi nu ne intelegem. Din cauza asta si a multor altora as fi urat femeile.
Etichete: edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu