theea
Luni dimineata...Suna ceasul si cu greu se ridica din pat. In bucatarie, pe aragaz inca mai zace imbricul plin cu zat. Cutia unde trebuia sa fie cafeaua e iar goala. In frigider domneste pustietatea...
"-Ce-as vrea sa mai stau putin in casa”, isi spuse incet in gand. Scoate cele cateva felii de salam din frigider, nu inainte de a deschide televizorul, si isi pune un sandwich. E deja ora 10.00 si seminarul incepe la 11.00.
Arunca in graba cutitul in chiuveta, apoi se indreapta spre balcon. Smulge cu iuteala prosopul de pe sarma si se repede spre baie. Dupa ce termina obisnuitul dus, Ioana se napusteste asupra sifonierului. Ca in fiecare zi, alegerea hainelor este o problema. Arunca aceiasi blugi pe care i-a luat si ieri. „Cam sifonati, dar deja e cam tarziu.” Merge tricoul bleu, asortat cu sosetele putin ude. Geanta ajunge pe umar, dar unde sunt cheile... Alearga grabit din camera in camera, dar cheile nu-s nicaieri. Injura in gand si continua sa caute. Dupa zece minute de fatait prin casa, le gaseste sub chiuveta de la baie. Isi arunca repede picioarele in adidasi, ia si ultima banana din frigider si iese pe usa.
Etichete: edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu