theea

Kate (Meryl Streep), o mama poate mult prea iubitoare, este femeia de casa perfecta care poate participa cu succes la discutiile literare. George (William Hurt) e un stralucit profesor de literatura, cu un ascutit spirit critic, dar este incapabil sa-si arate sentimentele fata de cei iubiti. Cand Ellen se reintalneste cu familia ei, divergentele incep sa iasa la iveala, mai ales in ceea ce le priveste pe Kate si pe Ellen, chiar daca e vorba de imbracaminte, romanele lui Tolstoi sau importanta vietii de familie fata de cariera... Ellen va trebui sa investigheze acum viata parintilor ei si sa le patrunda secretele. Iar ceea ce va afla in aceasta neobisnuita incursiune va schimba nu numai ce stia despre familia ei, ci si ce credea ca stie despre ea insasi.

Cam asta scrie pe cinemagia.ro.

Hmmm....Filmul prezinta povestea unei familii obisnuite care trebuia sa faca fata unei incercari grele: unul dintre ei sufera de cancer. Ironia face ca aceasta era persoana care tinea familia impreuna. Era mama perfecta, care ascundea toate problemele si incerca sa aduca armonia in familie.

Mi-am dat seama ca nu pot accept acest sacrificiu feminin. Il inteleg, dar nu vad cum o femeie poate sa uite de ea, mai exact cum are puterea sa fie omul din umbra si sa nu se astepte la recunoasterea meritelor ei. O familie are problemele, dar inca nu sunt sigura ca e mai bine sa le ascunzi si sa nu vorbesti despre ele. O chestie inteligenta apare in film. E simplu sa simti fericirea. Bucura-te de ce ai, si nu te mai gandi mereu la ceea ce-ti lipseste.
Etichete: edit post
0 Responses

Trimiteți un comentariu